H. Nazlı

H. is 26 years old. She is the Lead Singer of Hatice. H. is also known as "H.N.". H. is located in Johannesburg at The Constitutional Court.

H. likes to go for a walk during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Attitude Happy
State Normal
Mood 78
Health 100
Star Quality 30
Cash 322,676.70 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 1505
Days Active: 574 days

Latest Blog Post

Velhasıl: Seni Seviyorum

Arkadaşım gibi sevdiğim, samimiyet duyduğum bir kuzenim tarafından Popmundo ile tanıştırılmıştım. O zamanlar ergenlik yıllarıma yavaş yavaş adım atıyordum fakat sorsalar hâlen minimini bir çocuktum. Hepsi grubunun şarkılarını bağıra çağıra söylediğim mutlu zamanlardı.

O yıllardan bu yana çok zamanlar geçti. İlk platonik aşkımı lisedeyken geceleri döktüğüm sessiz gözyaşlarıyla yaşadım. Öğretmenleri tarafından beğenilen ve diğerlerine örnek olarak gösterilip her sene Onur Belgesi verilen o öğrenci oldum.

Bir de babasız büyüdüğü için kalbi hep biraz kırık ve içine kapanık, annesinin kanatlarına sığınmış, hırkasını başına çekmiş derviş misali dünyadan uzak yaşayan biri olup çıktım. İş buldum, kendi yağımda kavruldum.

Tüm bunlar yaşanırken Popmundo hayatımda bir vardı bir yoktu. Masal gibiydi âdeta. Hiç kopamadım, toksik bir etkisi vardı sanki ve işin gerçeği hayatın dertlerini, gailesini ve boşluğunu düşündükçe bu durumdan çok da rahatsız olmadım. Bence burası güzel bir yer.

Vikipedi'de oyun hakkında şöyle bir tanım var: Tarayıcı üzerinden oynanan online bir "rol yapma" oyunudur.

Sanırım buradaki kilit söz olan "rol yapma" kısmından hoşlandım. Gerçek hayatlarımızda yaşamak isteyip de yaşayamadığımız, erişemediğimiz ve bize esasında çok uzak görünen bazı şeyleri; kendi yarattığımız, emek verdiğimiz bir karaktere yaşatmanın psikolojik anlamda bizi mutlu ettiğini bile düşünüyorum.

Mesela şu delikanlıyı tanıdığıma nasıl mutlu olduğumu kelimelerle kâfi derecede dahi anlatamam sanırım. Onunla bir ilişkimizin olması ve onunla evli kalmak içimi kıpır kıpır ediyor.

Rolse rol ancak yaşattığı mutluluk sanırım gerçek. Ben memnunum. İyi ki varsın, her neredeysen!

Posted 4/23/2024, 5:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

  • Right buttocks
    Kayahan

Note: Tattoos might be covered by clothing.