B. O´Connor

B. is 20 years old. He is the Electric Guitarist of ENAMORADA. B. is also known as "Bri". B. is located in Paris at Poppy | Paris.

B. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to talk to media in order to get ahead professionally.

Background & Miscellaneous

This page contains basic personal information and brief historical background on this character, as well as some miscellaneous current information. Note that the information on this page has nothing to do with the player in control of this character.

Character Trivia

Brian biraz deli, biraz manyak, biraz da olsa akıllı. Şimdi diyeceksiniz ki bunların hepsi nasıl oluyor? Efendim izninizle anlatayım; Brian küçük yaşlarda çok uslu bir çocuk imiş. Hiç yaramazlık yapmaz imiş. Çokta arkadaşı varmış. Arkadaşlarının en çok sevdiği yönü ise espirileri, biraz işleri manyaklığa vurması ve bazen de hiç olmayacak bir işin içinden başarıyla çıkmasıymış. Bri efendi bu huyunu çok seviyormuş. Ee ne demişler yedisinde ne ise yetmişinde de aynı olurmuş. Adamın huyu değişmemiş naapcan. Ama yine de arkadaşlarını çok severmiş. Tabii ki arkadaşları da onu. Genellikle sessiz sakin olmayı sever ve pek konuşmazmış. Hayatında çok şey yaşamış. Şimdi onları buraya sığdıramam ben. Sonra şaaparız. Ama Bri'nin en güzel huyu ne diye sorarsanız, yaşadığı iyi veya kötü her şeyden dersini alırmış. Oturup düşünür ve yanlışlarıyla doğrularını fark edip, ona göre kendini düzeltirmiş. Bri dediğiniz mahlukat böyle işte. Şimdi beni anlıyorsunuz değil mi? Evet duydum, anlıyorsunuz. Öperim.

Personal Data

B. was born in London. His parents are happily married. His father is a well known business tycoon. He is a fanatic sportsfan. He is somewhat obsessed with the opposite sex.

B. entered this world on schedule5/6/2010.

Next Birthday: schedule5/3/2024

Gender: Male

Citizenship: B. is a citizen of Kyiv since 7/5/2022.

B.'s Popmundo Personal ID is 2414842.

A Perfect World

B. refuses to have anything to do with PVP crime in this world. B. refuses to own or trade stolen goods.