R. Karlflod

R. is 19 years old. He is the Saxophone Player of Onni. R. is also known as "eh". R. is located in Montreal at L'Hôtel.

R. likes to rest during off hours and is trying to talk to media in order to get ahead professionally.

Raspberry

This page contains all the information you need to know about Raspberry. This page will also present you with the options to bid on the song if it's for sale on the song market or add it to your artist repertoire if it's possible.

Song Details

Raspberry is Music for Musicians music in tempo Largo. The music is earth shaking and the lyrics are revolutionary. The song was written 9/12/2011 by R. Karlflod. The originality is perfect.

Fame: 100
Popularity:
Stage Potential: 30
Genre: Jazz
Owner: Fulminated Mercury
First Revealed: 10/12/2011

Dominant Instruments

Saxophone

Special Lyrics

raspberry, öncelikle söylemeliyimki en iyinin de ötesinde bir dostsun. bunu -senin için- bana soyleyenler olmuştu fakat anlayamamıştım. "ne kadar iyi olabilir ki, ne yapabilir yani?" demiştim. neler yapabildiğini gördüm ve onların ne kadar haklı olduğunu şimdi görüyor/anlayabiliyorum. keşke diyorum, keşke seninle daha önce tanışsaydım. bir şeyler söyleseydin bana, öğüt verseydin. "olm oyle yapma, şöyle yap bak" deseydin. geç oldu tanışmamız, olsun. keşke diyorum, keşke seni gerçek hayatta da tanıyabilseydim. onca iyiliğinin, dostluğunun karşılığında bi dürüm ısmarlayabilseydim. sorun değil, bi gün ısmarlarım. hem ikinize de, ikinci gerizekalının kim olduğunu da gayet iyi biliyorsun. söylememe ne hacet, gerizekalı dedim ismini söylesem anlamazdın belki -ehehe-. bana demiştinki ben de senin gibiyim, hayır bence asıl ben senin gibiyim. beni oyle karanlıklardan aydınlıklara taşıdınki, sen bunu bilmesende ben gayet iyi biliyorum. söylemeliyimki, raspberry, yerin benim için ayrı. o yuzden bu şarkıyı sana adıyor, sevgilerimi iletiyorum. keşke biz de o kadar değerli olsak.

imza, -de leri ayıramayan birisi.



this song belongs to rasp 'the ubermensch' berry.