B. Black

B. is 29 years old. She is a member of reputation. B. is located in Istanbul at Altuğ Stüdyo.

B. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

Evin içinde saten gecelikle gezen komşu

This page contains all the information you need to know about Evin içinde saten gecelikle gezen komşu. This page will also present you with the options to bid on the song if it's for sale on the song market or add it to your artist repertoire if it's possible.

Song Details

Evin içinde saten gecelikle gezen komşu is Generic music in tempo Vivace. The music is mediocre and the lyrics are decent. The song was written 11/23/2011 by B. Black. The originality is perfect.

Fame: 14
Popularity:
Stage Potential: 10
Genre: Pop
Owner: Rose Nueges
First Revealed: 12/20/2011

Dominant Instruments

Lead Vocals

Special Lyrics

Hep böyle filmlerde falan görüyorum, kadınlar anne evindeki oda içinde saten geceliklerle dolaşıyorlar, uyandıklarında pat sabahlıklarını giyip evde kuğu gibi süzülüyorlar. Ne bileyim mesela depresyona girdiklerinde, sevgilileri onları terk ettiğinde kombinezonlarını hoop üstlerine çekip, ellerine de bir viski alıp pencerenin önünde dertli dertli oturuyorlar.

Bi de bana bak, evin içinde saç boyası lekeli 'Fuck The Police tişörtlerimden giyiyorum. Sanki her gün 7 kere evi temizliyormuş gibi bütün kıyafetlerimde bir çamaşır suyu lekesi.
Hah işte, neyse ya dedim yeter, 30 lu yaşların sonlarına gelmeden artık biraz büyü de seksileş Bilur. Kendin için yapmıyorsan bunu popaşkın için
yap ve kendinden bambaşka bir Billur yarat. Bu işe de pijamalarından başla ve kendine gecelikler al! Gittim hemen kendime Anti Haikka isimli mekandan Gecelik (Pembe) aldım.Sabahlıkları doldurdum Londra'daki dairenin içine. Artık evin içinde kuğu gibi süzülmeye hazırdım!

Geceliğimi giydim, üzerime de sabahlığı çektim, terliklerimi de şıpıdık diye geçirdim ayağıma evin içinde dolanmaya başladım. Tabii ki aynada gördüğüm görüntü o televizyon kanallarındaki mankenler gibi değildi, o minnacık geceliklerle onlar su gibi olurken, ben niyeyse barbie bebeklere dantel geçirmiş gibi olmuştum. İlk Berrak gördü beni, baktı baktı baktı "Hayırdır? yeni tecavüze uğramış karakterler gibi olmuşsun, neden evde bunlarla dolaşıyorsun?" dedi, cahilliğine verdim sesimi çıkarmadım. Sonra aradan biraz zaman geçti, sabahlık azcık terletti beni tabii, bu sıcakta onu giymek akıl karı değilmiş bıraktım yerine geceliğimle dolanmaya başladım. İlk gün biraz garip geçti, alışmak zor oldu...
Ertesi gün evde kimse yoktu, bu kez saçlarımı falan da böyle dalgalı bir şeyler yaptım, sevgilim gelecek şimdi en azından şıkır şıkır olayım diye... Evde elimde elma şarabı kadehiyle dolanıyordum ki kapı çaldı, şimdi o halde kapıyı açmalı mıyım? Üzerime sabahlık giysem o daha abes durmaz mı? Gittim hemen altıma pijamamı çektim, kapıyı açtım. Alt komşu, topuk sesinden rahatsız olmuş bana onu söylemeye gelmiş. 170 boyumu 175 yapan terlikleri o kadının ağrıyan başı yüzünden rafa kaldırmak zorunda kaldım. Bu seferde o geceliğin altına muya terlikleri giydim ama hiç yakışmıyor.
Bir daha kapı çaldı. Delikten baktım, bi tane küçük bebe duruyor kapıda. Yaaa bundan bişi olmaz, boşuna pijamamı giymeyeyim dedim tam kapıyı açıyordum ki aklıma adult forumlarda yazan hikayeler geldi. "Komşu kızı Billur abla, saten geceliğiyle evde dolanır bizi çıldırtırdı. Ağzı yüzü çirkin, suratına sıçmazsın, zapzayıp kurumuş olan olan Billur ablanın kendine özgü bir tarzı bir gideri vardı. Annemgil bir gün tuz almak için beni ona yollamıştı, kapıyı kendine bir beden küçük gelen geceliğiyle açmış ayna gibi karşımda parlıyordu. İçeri gel bakalım aslanım dedi bana....."

Ayyy hayır, hemen pijamamı giymeliyim! Gittim açtım kapıyı, balkona çamaşırları düşmüş onun için gelmiş verdim çamaşırı, gittim yeniden geceliğimi giydim bekledim. Sonra tam kıçımı koltuğa koyuyordum ki yine o lanet kapı çaldı.Kargo gelmiş, bu kargoda zaten istediğim zamanda değil, ne zaman gereksiz an var o zaman gelir. Bir daha üstüme çektim pijamayı, aldım kargoyu geçtim içeri oturdum. Bu kez pijamamı çıkartmadım, nasılsa biri yine kapıyı çalacak diye. Aradan bir saat falan geçti, dedim herhalde kimse gelmeyecek bu sefer tam çıkarttım pijamayı, zırrrr kapı çaldı.

Cidden yani pencereden beni izleyip benle dalga geçen bir mahalleli var ya da bu murphy artık bokunu çıkardı bu olayın. Yeter artık, geceliğimle açacam kapıyı aaa diye gittim kapıya, homurdana homurdana açtım kapıyı, sevgilim gelmiş.

- xxx lerle beraber geldik. çıplak çıplak kapıya mı çıkıyosun. Şimdi çocuklar gelecek. Üstünü giy... evde sen kendi kendine çeyizliklerini mi deniyorsun ben yokken?
- Bu çeyizlik değil be, gecelik
- çeyiz şeyi gibi
- hayatında gecelik mi gördün acaba öküz! Çek git çeyizmiş, sensin çeyiz.

Öyle işte... ben yine emektar dizi çıkmış dondurma desenli pembe pijamama geri döndüm. Bir de aklıma şey geldi, bi film vardı.

Ama pes etmedim o gün o geceliği çıkarmayacaktım ki, evin kapısı tekrar çalındı.Cinnet geçirmek üzere kapıyı açtım ki ne açayım itfaiye ekipleri üniformalarıyla kapıda yangın ihbarı olduğunu söylüyor.Benim komşumun küçük oğlu yangın var diye şikayet etmiş mini gecelik giydiğimi görünce.Adamları nasıl gönderdiğimi bilemedim vallahi.Onlar gittikten sonra hemen pijamama sarıldım ve onu bırakmamaya karar verdim.Evde gecelik giymek ne zormuş meğer...