A. Murat

A. is 64 years old. He is the Acoustic Guitarist of Space Hotel. A. is also known as "City Has No Empathy". A. is located in Istanbul at Masquerade İstanbul.

A. likes to go for a walk during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

Hayatımın Tiyatrosu

This page contains all the information you need to know about Hayatımın Tiyatrosu. This page will also present you with the options to bid on the song if it's for sale on the song market or add it to your artist repertoire if it's possible.

Song Details

Hayatımın Tiyatrosu is Singalong music in tempo Moderato. The music is earth shaking and the lyrics are GOD SMACKING. The song was written 9/10/2012 by A. Murat. The originality is perfect.

Fame: 82
Popularity:
Stage Potential: 30
Genre: Rock
Owner: Violent Flirtation
First Revealed: 12/15/2012
Price: The rights to this song were sold for 36,300.00 M$ on the song market.

Dominant Instruments

Acoustic Guitar
Lead Vocals
Electric Guitar
Violin
Backup Vocals

Special Lyrics

Yaşadığım ve yaşıyor olduğum dünya, yeterince temiz ve iyi insanlarla dolu değil.

Nedeninden emin değilim. İnsanlar asla yapmayacaklarını söylediği şeyleri bir gün gayette yaparken bulabiliyor kendilerini.

Ben, Alparslan Murat, hayatımda sadece bir kere ölmeyi düşündüm. Mantıksız banka borçları yüzündendi. Kaç para mı? Hmm... Sanırım beş, belki on bin lira... Değer miydi? Tabi ki hayır. Ancak çok gençtim ve yeterince iyi düşünebilecek bir durumda değildim.

Bir gün daha, gitmeme izin vermeyeceklerini bile bile, gitmeyi denedim. Nedeninden emin değilim... Ancak, insanların tatmaya bayıldıkları zehir denen şu garip sıvının tadı gerçekten iğrenç. Sanırım onlar acı çekmekten hoşlanıyorlar.

Bir gün, birinin taşıdığı, parlak, antikamsı bir rozet çok ilgimi çekmişti. İçimde ilginç bir güç onu almaya itti beni ve yaptım da. Sonra mı?... Sonraki yıllarımın çoğunu hapishanede geçirdim. Nedeni rozet ya da suç değildi. Nedeni bendim. Kararsızlığımdı. Devam etmek mi, vazgeçmek mi... Hep nedeni kararsızlıktı...

İlk elime aldığım enstrümandı akustik gitar. Harika genç ruhlu çılgın annemden Punk Rock öğrenmiştim. (Huzur içinde yatsın) Harika bir kadındı. İlk grubumun ismini hatırlıyorum. Ancak beyan etmeyeceğim, çünkü fazlasıyla komikti. Yani duruma göre...

Deneyimlerimi suç üzerinde gelişmeye harcadım. Kararsızlığım onların ve zamanımın boşa gitmesine neden oldu.

Yaşlandım... Hâlâ elimde bir gitar, önümde bir mikrofon, yanımda dostlarım, eşim, ailem... Alparslan Murat'ın hayatının tiyatro gösterisinde başroldeyim. Provalara vaktimiz yoktu, doğaçladık. Doğaçlama yapmaya devam ediyor ve edeceğiz.

Bir gün, bu dünya yaşanır bir hâle gelene dek, bu tiyatro sona ermeyecek! Ve hiçbiriniz bu koltuklardan kalkamayacaksınız.

Umarım iyi bir zaman ve iyi insanlar sizinle olur, çocuklarım, sizin çocuklarınız ve onlarınki... Mutluluk sizinle olsun, her zaman...

Alp. M.