2837850

Infinity Love Studio

The Jam Place is where artists go to rehearse their music. To book a time here, or any other jam place, head over to the artist repertoire page for more info and also select which songs you want to jam. The quality of the locale helps to determine the outcome of your jam sessions so you should always book your jam sessions at high quality places.

Basic Info

Locale Type: Jam Place
City: Istanbul
City Zone: Bağcılar (Slum)
Management: Infinity Love
Quality: 40
Condition: incredible
Cash: 463,955.50 M$

Note from the Management

Kayıt Kontratı Ön Teklif Maddelerimiz ;

☾* Infinity Love Records olarak anlaşmalı gruplarımıza maksimum özeni ve ilgiyi göstererek güzel yerlere gelebilmeleri için hizmet veriyoruz.

☾* Bizimle birlikte çalışacak kariyerine ve grubuna önem veren uzun soluklu sanatçı kariyerinde ilerleyecek, tüm grupları profesyonel bir hizmet almaya davet ediyorum.

☾*Uzmanlık alanımız bütün müzik türleridir. Geçmiş tarihimizde (67 popyıldır) yaklaşık 10000'in üzerinde sanatçı grublarına hizmet verdik, halen anlaşmamız devam eden gruplarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz ve uzun yıllar daha buralardayız.

☾* Yukarıdaki belirtilen kriterleri sağlıyorsanız ve bizle çalışmak istiyorsanız eğer diğer detayları konuşmak üzere sizleri özelime davet ediyorum.

Saygı ve Sevgilerimizle
Füsun Gürcan
Infinity Record