Mitch Keenan gimnazija

City: Vilnius

Mitch Keenan gimnazija

The School. This is where youngsters go to get educated in this world. Developer Note: In the future this place will feature functions similar to that of the university.

Basic Info

Locale Type: School
City: Vilnius
City Zone: Padebesiai (Residential)
Management: Vilniaus miestas
Quality: 50
Condition: incredible
Cash: 1,853,581.20 M$

Note from the Management



Mitch Keenan buvo vienas pirmųjų lietuvių Popmundo pasaulyje. Per savo gyvenimą Mitch grojo dviejose grupėse. Visų pirma tai Sparks - užgimusi kaip Electronica projektas, vėliau pasuko į Jazz ir tapo geriausia šio žanro grupe. Vėliau jis subūrė legendinę Rock grupę The Masterplan, kuri iki šių dienų prisimenama kaip viena stipriausių visų laikų lietuviškų grupių. The Masterplan "Kas laimi?" sąraše buvo pasiekę antrąją vietą.
Tačiau labiausiai Mitch gerbiamas dėl jo nuopelnų mūsų miestui. Būtent M. Keenan galima pavadinti Vilniaus krikštatėviu. Po puikaus jo suburtos vertėjų komandos darbo, lietuvių kalba tapo viena iš oficialių Popmundo kalbų, o Popmundo pasaulio žemėlapyje atsirado Vilniaus miestas. Nenuostabu, jog dėkingi miestiečiai Mitch Kennan išrinko pirmuoju miesto meru. Šiose pareigose jis pasiliko ir antrai kadencijai.