I. Jagger

I. is 16 years old. She is the Acoustic Guitarist of Reggâerenk. I. is also known as "Giulia Tofana". I. is located in Vilnius at Vilniaus oro uostas.

I. likes to rest during off hours and is trying to talk to media in order to get ahead professionally.

Attitude Cool
State Filming
Mood 93
Health 83
Star Quality 92
Cash 10,260,906.20 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 4775
Days Active: 5701 days

Latest Blog Post

Day 5700

Hepimiz, ya da çoğumuz;
Burada tanıyıp sevdiğimiz, sohbetine sevmelere doyamadığımız, bazen tek girme nedenimiz olan güzellikler kazanıyoruz burada ben o konuda gerçekten çok şanslıyım!
Ama özeline girmeme saygısı ve haddi içinde olduğumuz kişileri zihnimizde bir bedene oturturuz. Bazen.
Ve benim de canım sevgili biriciğim Jeromu daha bu kadar samimi değilken bile hep Mabel ile görselleştirdi benim kalbim, meğerse ikimizin ortak noktasıymış zaten ona olan aşkımız.
Ama şu anda gözlerimin önünde ilk gününden beri büyümesine şahit olduğum, kelebek misali kozasından tek başına çıkıp kimseden code almak şöyle dursun kendi kodlarını yazan, sıfırdan sırf kendini değil dahil olduğu pek çok gruba da aynı emeği yük görmeyen ve başa kakmayan, gözümde her gün değeri daha da artan biriciğimi yarışmalarda ve sahnede izlerken bilin bakalım pararlel evrende kiminle eşleştirdim:

Diyeceğim o ki derdi nedir bilemediğimiz bir avuç insanın aksine rl-rp çalışan üreten canım sana hep böyle hayran olucam bunu bil, hasetlenenler de dahil, çünkü en çok nefret kusanlar gizli hayranlardır aynı şeyleri yapıp aynı sonuca varamadıklarından mı artık bilemem
Kodlarını çözdüğün ya da bozduğun aşikar Her yarışta böyle, herkes danalarıyla rimtimtagi kazanacak diye bekler cenazeni benim Nemom kaldırır cnm.
Lütfen hakkını vererek gözünüzü ayırmadan ve son ses izleyin işte bu Jerom!

Buna da inanılmaz bi makale yazan malum gazeteci gibi olmayın nerde olduğunuzu unutmayın renkleriyle güzel dünyamızı pis zihnizle kirletmeyin pls.

Arsıza yüz verme, tepene çıkar.
Edepsize çok susma, sabrını yorar.
Cahile çok vefalı olma, bir pula satar.
Yol yordam bilmeyenle yola çıkma, istikametin şaşar.

Posted 5/16/2024, 12:00 AM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

  • Left neck
    ✦ The Goddess of the Rainbow ✦
  • Right neck
    🌬️Made With Love🪬🩵

Note: Tattoos might be covered by clothing.