L. Karmanovas

L. is 28 years old. He is the Turntable Artist of APIE. L. is also known as "Lauris Karmanovas". L. is located in Glasgow at Lucky Strike | Glasgow.

L. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

Attitude Peaceful
State Normal
Mood 71
Health 97
Star Quality 64
Cash 27,015.70 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 730
Days Active: 458 days

Latest Blog Post

Multidainos

Kartais, kai rašau naują dainą, būna tikrai keblu ir niekaip neišeina galvoje aiškiai dėliotis melodijas. Ne, ne dėl visokių medžiagų ar šalia lovoj gulinčių asmenų. Viskas gerokai paprasčiau.

Pirma, pasiskaičiuokim. Koncerto metu atliekam 11 dainų. Tada gana dažnai (bent jau toks jausmas) reikia sukurt, paprodiusuot ir visus kitus reikalus sutvarkyt dėl dviejų naujo singlo dainų. Šitai dar neataušus (kartais iki paskutinės minutės būna visokių koregavimų), jau repetuojam dar kito singlo klipą. Tai kiek čia jau, 14 dainų.

OK, bet čia dar ne pabaiga. Gi ruošiam jau dar vieną albumą. Iiiiiškart plius 12 dainų, kurias jau taip senooookai grojom, tai vėl viską prisiminti. Su amžium šiek tiek gudresni tapom ir pradėjom gerokai dažniau iškart įrašinėt dainas, tai nebetenka ant paskutinio mėnesio viską susukti. Bet dabar, net jei ir turim beveik visus dainų įrašus pasiruošę, vis tiek pilnai į juos vėl įklimpsti, nes nu gi albumo koncepciją reikia paruošti, kūrinių iškarpas marketingui ir pan. Skaičiuojamės vel - jau 26 kūriniai nata naton galvoje.

Ai, gi prisiminiau, dar reikia kokias dvi dainas pridėti, nes biso dainą rotuojam. Jau 28.

Na 6ai, tokiame kontekste tada reikia kurti naujas dainas. Tą ir turėjau omeny, kaip kartais sėdi prie užrašų, ne, kartais reikia ir kelių prisėdimų, kol galų gale bent kažkokį progresą padarai, nes galvoje vis įkyriai skamba kelios iš tų 28 dainų. O kai per jas prasimuša ta nauja aranžuotė ir palaimingai susirašai naujus skambesius, kitą rytą perklausęs suvoki, jog čia gi de facto koveris ar remiksas kažkurios iš einamų dainų. Hrrrrrrr.....

Dar būna, kad naktį besišlaistant ir niūniuojant naujos dainos idėją, iš po žemių išdygsta koks fanas ir šaukia kažką tokio kaip "Man Gūsiai pirmyn pakeitė gyvenimąąą!!!", nu ir JOMAJO kapiec, pradingsta ta idėja, nes dabar, aišku, šitie gūsiai viens po kito eina.

Bet šiaip gyvenimas neblogas, gi visąlaik turiu kokias 30-40 dainų idėjas susikeverzojęs.

Posted 5/19/2024, 7:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

Note: Tattoos might be covered by clothing.