D. Winchester

D. is 28 years old. He is the Acoustic Guitarist of "WinKing". D. is also known as "King". D. is located in Izmir at Umbrella Club (IZM).

D. likes to go for a walk during off hours and is trying to manage company in order to get ahead professionally.

Background & Miscellaneous

This page contains basic personal information and brief historical background on this character, as well as some miscellaneous current information. Note that the information on this page has nothing to do with the player in control of this character.

Character Trivia

Hakkımda hiçkimse hiçbirzaman çok şey bilemez.
Bildiğini düşünenler sadece bildiğini zannederler.
Bazen zannetmek rahatlatır, cehaletin erdem olduğu koşullarda özellikle. Şaşırtırım, çünkü şaşkınım. Dünya düzenine isyanlardayım.
Kalıpsızım, sığ-dı-ra-maz-sı-nız. İmkansızım da yoktur imkanımda. "Kader"sizim. Umarım, ama her zaman değil, "umut" tek seçenek kaldığında. Hayaller inşa eder, içlerinde barınırım. Sıradanlığa, yapaylığa, basitliğe, tekdüzeliğe muhalif kurgularıma sığınırım.Uymaz gibi görünebilir bazen birbirine "an"larım. Bir gün savunduğum fikrin diğer bir gün aksini savunurum. Fakat bu dengesiz olduğumdan değil her fikrimi, tezatı ile yo(ğu)rup eşsiz bir düşünceye sahip olma içgüdümden! kaynaklanır. Kolay unutmam kolay unutulmam. Herkesi de hayatıma dokundurmam! Bana kendinizi acındırmayın, acımam. belkide acınacak hale düşmekten korkutuğumdan!
KELİME'CE konuşurum, herkes anlasın diye de çabalamam.
Ya şimdiden geri bas yada konuşabiliyorsan KELİME'CE biraz daha yaklaş!

Personal Data

D. was born in New York. He is a fanatic sportsfan. His parents got divorced when He was a child. He hates racism and unjust societies.

D. entered this world on schedule2/11/2011.

Next Birthday: schedule5/17/2024

Gender: Male

Citizenship: D. is a citizen of Izmir since 2/3/2016.

D. is a member of the following social clubs: '' AT KAFASI '', The Enviable, Cártel de Sinaloa, Career, Ne Memuru Alkol Bey?!

D.'s Popmundo Personal ID is 2656692.

A Perfect World

D. refuses to have anything to do with PVP crime in this world. D. refuses to own or trade stolen goods.