N. Ulu

N. is 38 years old. He is the Zither Player of Gri. N. is also known as "Reis". N. is located in Ankara at Adalet Konağı.

N. likes to go for a walk during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Attitude Brave
State Normal
Mood 96
Health 100
Star Quality 50
Cash 5,883,638.40 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 1525
Days Active: 1059 days

Latest Blog Post

Gece Yarısı

Gizemin Ötesinde, Saat 03.03


Ansızın çalan bir telefonun tüm sessizliği bozması gibi, sıradan bir günden fırlayıp gelecek büyük bir fırtına kopacak; bekliyorum. Kimse ne olduğu tam olarak bilemiyor ama ben herkesin yüzünde bir heyecan görüyorum. Gözler, merakla karışık parıldıyor. Bu sır, forumlardan; özel mesajların arka masalarına, her köşede fısıldanan ama tam olarak açıklanamayan bir eğlence vaadi taşıyor. Katılan herkesi başka bir dünyanın kapılarını aramaya davet ediyor. Hazır olun! Çünkü bu sadece katılmakla kalmayacağınız; aynı zamanda başrolünde olacağınız bir senaryo: rollenmek? Tabii unutulmaz anlar, beklenmedik sürprizler ve gönülleri fethedecek bir deneyim yaklaşıyor. Biz ise hazırlanıyoruz. Her dolaba ve döndürdüğü her şeye inat! Kokmuşlara, sinmişlere, çökmüşlere inat! Yaklaşıyor, çünkü bu:

Sadece yaşayarak tecrübe edilebilecek bir hikâye! Genç kalmanız için, yaşamanız gerekiyor. Tercih sizin ve ben, ne kadar ölsem de sizi çok seviyorum.


Posted 4/14/2024, 3:00 AM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

  • Right wrist
    1808 ❤️

Note: Tattoos might be covered by clothing.