S. Dove

S. is 24 years old. She is the Goblet Drummer of Miami Nights 1984. S. is also known as "cosmic girl". S. was last seen in Johannesburg before heading off on adventure.

S. likes to rest during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

Background & Miscellaneous

This page contains basic personal information and brief historical background on this character, as well as some miscellaneous current information. Note that the information on this page has nothing to do with the player in control of this character.

Character Trivia

Benimki gibi bir iradeye sahip olduğunuzda insan kalbinin nelere dayanabileceğine inanamazsınız. Hayat karşınıza ne çıkarırsa çıkarsın nasıl hızla toparlayabildiğinize inanamazsınız. Kendine olan şüphenden beslenen bir toplumda kendimi bu kadar çok sevebilmiş olmama inanamazsınız. Biri bin parçaya bölündüğünde kullanmak üzere arka cebimde kaç tane maske taşıdığıma ve her zaman yenisini takmak için ne kadar hazır olduğuma inanamazsınız. Zor anlarda dağılma ve bir yere yaslanma lüksü olmadan cesurca karar verip o gülümseme maskesinin çıktığı kırılgan anlarda kendini iyileştirmeye çalışmanın tezatlığının hissettirdiklerine inanamazsınız. Ben de uzun bir süre inanamadım. Ama sonra kendimi daha çok gördüm, sevdim, takdir ettim ve sıkı sıkı tuttuğum bütün yüklerimi bıraktım. Nasıl yaptığıma inanamazsınız. Daha önce yapmamış olmanın pişmanlığınıysa sadece tahmin edebilirsiniz.

Personal Data

S. was born in London. Her father is a well known business tycoon. She likes going to clubs and having a good time. She hates racism and unjust societies. She lost Her virginity at the age of 19.

S. entered this world on schedule4/8/2015.

Next Birthday: schedule5/22/2024

Gender: Female

Citizenship: S. is a citizen of Rio de Janeiro since 3/12/2020.

S. is a member of the following social clubs: Amazon Kabilesi, Vacuous winter stare

S.'s Popmundo Personal ID is 3248614.

A Perfect World

S. refuses to have anything to do with PVP crime in this world. S. refuses to own or trade stolen goods.