F. Murat

F. is 45 years old. He is the Master Mind of Wrong Blood #34. F. is also known as "Dr. Blood". F. is located in Istanbul at Main Street 34.

F. likes to go for a walk during off hours and is trying to do nothing in order to get ahead professionally.

Background & Miscellaneous

This page contains basic personal information and brief historical background on this character, as well as some miscellaneous current information. Note that the information on this page has nothing to do with the player in control of this character.

Character Trivia

Ferruh güzel bir çocukluk geçirmemiştir. Daha küçük yaştayken, babası annesini aldatmış ve boşanmışlardır. Babasını hiç affetmeyen ve o günden sonra bir daha görmeyen Ferruh, annesi ile yaşamaya devam eder. İleriki zamanlarda annesi ölümcül bir hastalığa yakalanır. Doktorlar tek çarenin organ nakli ve yurt dışında özel olarak üretilen bir ilaç olduğunu söylerler. Doktorlar, akrabalar, yakınları, hiç kimse yardım elini uzatmamıştır ve Ferruh bu parayı hiç bulamamıştır. 3 yıl süren bu zorlu süreç sonunda Ferruh annesini kaybeder. Bu olaydan sonra Ferruh kendi yaşadığı acıları kimse yaşamasın diye doktor olmaya karar verir ve bir çok hasta iyileştirir. Ancak geçmişte yardım elini uzatmayan herkesi de bir bir yazmıştır ve intikamını alacaktır. O kişilerin işlettikleri dükkanları soymakla ve kaldıkları otellerdeki aile yadigârlarını çalmayla işe başlar. Ve daha sonrası için posta havalelerine, özel veri dosyalarına ve deneysel ilaçlara da göz koymuştur. O artık azılı bir çete üyesidir!..

Personal Data

F. was born in Istanbul. His parents got divorced when He was a child. He is somewhat obsessed with the opposite sex. He hates the idea of a steady job. He lost His virginity at the age of 17.

F. entered this world on schedule5/29/2017.

Next Birthday: schedule6/17/2024

Gender: Male

F. is a resident of Istanbul.

F. is a member of the following social clubs: Dark Side, Sacred Area, The Rabbit Hole, :::Bad Bitch Club::: (TGH), Arı Kovanı

F.'s The Great Heist Personal ID is 3403276.