E. Saltık

E. is 45 years old. He is a member of Black Injection. E. is also known as "Zombi Enis". E. is located in Istanbul at +Laviolette Hastanesi.

E. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to attend classes in order to get ahead professionally.

Background & Miscellaneous

This page contains basic personal information and brief historical background on this character, as well as some miscellaneous current information. Note that the information on this page has nothing to do with the player in control of this character.

Character Trivia

Kendini bildiği ilk günden beri müzik ve müzik kariyeri yapan, yeri geldiğinde öğretmen olan, bir sürü kişiye yetenek öğreten; yeri geldiğinde üniversiteye kapatıp yetenek geliştiren ve tek gayesi müzik kariyeri olan bir kişiyim.

Forumlarda neden tanındığımı hala bilmiyorum, eski birkaç kişinin ''seni hatırlıyorum ya'' demesi nostaliyle beraber beni mutlu etmeye yetiyor. Bloglarım da hiç takip edilmez, popüler biri değilim.

Toplamda 5 grubum oldu. İçlerinde en iyileri Bag Of Bones(B.O.B) ve Black Injection idi, hala Black Injection ile kariyer yolculuğuna devam ediyorum. Dinozor misali geziyorum ortalıklarda.

3 eşiyle de ayrılmış, 2 eşini ve sayısız arkadaşını/dostunu gömmüş biriyim. 4 yaşında kızım var son eşimden.

Tadım tuzum olduğu söylenemez ama belli başlı hedeflerim var. Onları gerçekleştirmeden ölmeyeceğim. Tanısanız şeker gibi insanım, valla bak :)

Küçüklerin gözlerinden, büyüklerin bastonundan öperim.

Enis Saltık

Personal Data

His father is a well known business tycoon. E. decided to go for a career in modeling instead of going to school. He likes going to clubs and having a good time. E. is trying to give up smoking.

E. entered this world on schedule12/25/2007.

Next Birthday: schedule6/1/2024

Gender: Male

Citizenship: E. is a citizen of Ankara since 7/19/2015.

E.'s Popmundo Personal ID is 631383.

A Perfect World

E. refuses to have anything to do with PVP crime in this world. E. refuses to own or trade stolen goods.

Criminal Record

This is a summary of E.'s criminal record.

Date Crime Incarceration City
549824/9/2009 Theft 4 days Ankara