E. Rockford

E. is 30 years old. He is the Keyboard Player of Gothic Kabbalah. E. is also known as "Keyif pezevengi". E. is located in Istanbul at İstanbul Atatürk Plajı.

E. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Attitude Promiscuous
State Normal
Mood 100
Health 100
Star Quality 60
Cash 50,787,806.90 M$
VIP Member
Game: Popmundo
Points: 4330
Days Active: 3670 days

Latest Blog Post

Bir başarı kazandım: Oyunu 10 Yıl Oynadım!

Bu başarıyı aldığımı yeni fark ediyorum sanırım ya.

10 yıl dile kolay. Garip bir 10 yıl. Çok garip bir ortam. Seviyorum ama sevmiyorum da. Gitmememin sebebi, burada kalmaya devam eden sizlerle aynı: Hayatım mükemmel değil. Kimimizin anksiyetesi var, kimimizin evliliği vasat, kimimiz mutsuz, umutsuz, keyifsiz, a(nti)sosyal, uyumsuz, psikopat... Her türden insan var burada. Aksi halde birine hem gay hem amcı demek zaten çok uç bir nefret seviyesi.

Neyse, ben buraya başladığımda 7 senelik karakterler çok eski, dinozor olarak sayılıyordu. 3 sene siyaset yapan da emektar siyasetçi sayılıyordu. Hele ki herhangi bir Türk şehrinde 2 kere valilik yap yani, efsaneydin :')
Benim 10. yılım. Bunun rahat bir 8 senesi de siyasette aktif geçti desem. Eh bir o kadar fazla da ticaret deneyimimiz var.

Şimdi soru şu ki, ben dinozor muyum? Oldum mu? Olmadıysam nasıl oluyoruz? +30 şartı var mı mesela, veya 2010 öncesi başlama şartı falan? :( Beni de dinozor yapsanıza ya. Ben de milleti ezikleyebileyim artık. Öyle biri olmasam bile. Bir kerecik tadayım şunu.

10 yıl hala eğlenebilmek için güzel, ama bazen de tehlikeli bir süre. Burayı seviyorum ama insanlar eskisinden daha kaotik ve yüzsüz. Yine de burayı seviyorum. Beni seviyorsanız ben de sizi seviyorum. Tek isteğim, beni tanımadan hakkımda bir şeyler üretmeyin. Gelin ben tanıştırayım kendimle. ^^

Evime döndüğümde ilişkilerle daha rahat ilgilenebileceğim.

Posted 7/22/2024, 11:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.