R. Lloyd-Davies

R. is 26 years old. He is the Master Mind of Avenge for Death. R. is also known as "Gunslinger". R. is located in Istanbul at ADANA 01 BURDA AVM.

R. likes to rest during off hours and is trying to recon location in order to get ahead professionally.

Attitude Brave
State Normal
Mood 97
Health 85
Marbles 107
Cash 6,250,186.40 M$
VIP Member
Game: The Great Heist
Points: 6055
Days Active: 5837 days

Latest Blog Post

24.04

‎‎‎ ‎‎‎‎ ‎

‎‎
Kahrolası dramlar şimdi bir içki şişesinin camına yapışmış beni izliyordu. Canlı gibiydiler, bana baktıklarını hissedebiliyordum. Şişenin kapağı kapalıydı ama nahoş kokularını alabiliyordum.

Dram dolu başlar bağırıp çağırıyorlardı ama ben öylesine onları izliyordum. Bir katatoni hastası gibi.... Şişeyi açamıyordum, daha doğrusu buna cesaret edemiyordum. Çünkü açarsam yıllar yılı biriken her şeyin beynimi yok edeceğini biliyordum. Cephanemi elimden alacaklar, kalemime hükmedeceklerdi. Hep onları yazamazdım; şişeyi kenarından onları seyredip kaçmak daha iyiydi. Kapağı açıp ne söylediklerini tam olarak duymak yerine bağırışlarından, iniltilerinden bambaşka anlamlar çıkarıp yeni kurgular yaratmayı tercih ederdim.

Uzun zamandır çölde tek başımayım. Bazen de mağaranın derinliklerinde yolunu arayan bir yabancıyım. Kimi zaman ise ormanda yaşayan, insanlara hasret kalmış bir yabani. Nerede, nasıl olduğumun bir önemi yok. Ucu sivri kalemim benimle olduğu sürece...

Posted 4/24/2024, 10:00 PM

All characters in Popmundo are fictitious. Any similarity to any person living or dead is merely coincidental.

Prominent Clothes & Tattoos

R. isn't wearing anything that covers his private parts.

  • Left wrist
    Gunslinger
  • Chest
    Erebus
  • Right wrist

Note: Tattoos might be covered by clothing.